Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

Boroveț

La 15 și 16 februarie Boroveț va găzdui întrecerile în cadrul Cupei Europene de schi alpin pentru bărbați, ediția 2014. Aici vor veni schiori de elită din toata lumea, pentru a face ultimele sale antrenamente în preajma olimpiadei din Soci.

În afară de pregătirile pentru acest eveniment internațional sportiv, anul acesta ”Boroveț” continuă programul său de investiții masive în valoare de 40 de milioane de euro . Noul sezon a surprins fanii sporturilor de iarnă cu cozile mai-mici pentru acces la teleferice , datorită noului sistem de trecere prin turnichete . Lift-cardurile de trecere se reîncarcă prin intermediul internetului . Prețurile lor rămân neschimbate – un card de zi pentru adulți costă 55 de leva , iar pentru copii - 33 de leva. Schierea nocturnă pe pista de schi pentru adulți costă 22 de leva. Se mențin prețurile din sezonul trecut și pentru toate pachetele schi și snowboard pentru închiriere de echipamente, precum și tarifele pentru angajare de instructori la școală de schi. Noile tunuri de zăpadă garantează niște condiții de schiere și mai bune în zonele ”Sitneakovo” (zona centrală a lui ”Boroveț”, ”Iastrebeț” și în segmentul final al pistei ”Iastrebeț 1”.

În noul sezon sunt noutăți și în atracția cea mai modernă din ”Boroveț” - Borosport Snow Park. Parcul acesta, un loc îndrăgit de snowboarderi și de freestyleri, anul acesta este mutat în partea superioară a pistei ”Popanghelov”. Sunt prevăzute trei zone de dificultate – pentru începători, pentru mai avansați și pentru experți în freestyle.

De văzut

ZLATOGRAD

CAVOU DE LA SVESTARI

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.