Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

Sunny Day

Stațiunea “Sunny Day” se afla in partea de nord a litoralului, la 10 kilometri nord de Varna, aproape de stațiunea “Sfinții Constantin si Elena”. In complex exista 4 hoteluri moderne cu o capacitate totala de 1300 de paturi, care oferă cele mai bune condiții pentru oaspetii săi. Stațiunea este foarte cunoscuta printre oamenii de afaceri din cauza condițiilor bune pentru organizarea  conferințelor si congreselor. Stațiunea oferă o paleta larga de proceduri SPA si Wellness pentru ameliorarea stării de sănătate, care se executa de un personal medical cu o înalta calificare. Apa minerala care izvoreste pe teritoriul complexului are o temperatura de 450 de grade C, este slab mineralizata si foarte potrivita pentru proceduri SPA de relaxare. Nămolul curativ din lacul Varna, folosit la proceduri este cu sulfatizare medie, slab mineralizat cu reacție alcalina, microelemente si substanțe bioactive. In stațiunea “Sunny Day” exista posibilitati diferite pentru sport- înot, ciclism, tenis de câmp si de masa, scufundări.

De văzut

Sveti Vlas

Boroveţ

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.