Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

Nisipurile de aur

“Nisipurile de aur” este una din stațiunile cele mai mari de pe litoralul Bulgariei. Se afla la 17 kilometri nord de Varna, in imediata apropiere a pădurilor răcoroase si a rezervației naturale “Nisipurile de aur”. Clima stațiunii este extraordinar de favorabila pentru turism maritim, iar apele minerale curative au adus stațiunii o glorie de centru balnear si SPA inca din antichitate. Izvoarele minerale din Nisipurile de aur dăruiesc sănătate si frumusețe in toate anotimpurile. Centrele balneare sunt bine dotate cu toate mijloacele necesare pentru cele  100 servicii de tratament medical combinate cu diferite programe de recreare si relaxare.

Cu succes sunt tratate: artrita, artroza, starea de stres, nevroza, faringita cronica, bronșita si astmul. In afara de metodele tradiționale, aici se aplica si tratament cu produsele apicole- propolis si veninul de albine, precum si medicina chineza tradiționala. In toate anotimpurile la Nisipurile de aur se pot folosi factorii  naturali precum clima specifica, aerul curat, razele ultraviolete, apa de mare bogata in săruri si microelemente, nămolul curativ si diferitele soiuri de plante medicinale. http://bulgariatravel.org/en/object/290/park_Zlatni_pyasaci

De văzut

Pomorie

CAVOUL DE LA KAZANLAK

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.