Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

La Nisipurile de aur a fost inaugurată prima pistă de karting pe gheață din Balcani

Ploile torențiale care au căzut săptămâna trecută nu au afectat stațiunea Nisipurile de aur. Plaja din zonă nu este afectată de ploile căzute, apa mării nu este murdară, toate hotelurile din stațiune funcționeză normal și nu există probleme cu alimentarea cu electricitate și apă – au comunicat cei din stațiune.  Toți oaspeții sunt întâmpinți și cazați conform graficului din stațiune, a cărei plajă a fost clasată  de către ghidul turistic britanic  ,,Rough Guides,,care are o istorie de 130 de ani,drept una dintre cele mai bune din Europa.

Condițiile pentru o vacanță activă la Zlatni piasăți – Nisipurile de aur- sunt o provocare atât pentru tineri cât și pentru familiile cu copii.Aici există o mare diversitate de atracții pentru cei mici – parc acvatic, tobogane pentru copii, centre de sport , călărie cu ponei iar personalul din stațiune are grijă de siguranța și buna dispoziție a copiilor.Nisipurile de aur este o stațiune care pune la dispoziția oaspeților numeroase posibilități pentru practicarea sporturilor – centre de scufundări acvatice, terenuri de tenis, de volei, terenuri pentru trageri cu arcul, sală de bauling / schi nautic, baloane, surf, geturi și parașute pe apă.

În vara  aceasta stațiunea face o surpriză oaspeților săi cu o ofertă nemaipomenită și anume  combinarea sporturilor de vară cu cele de iarnă prin inaugurarea primei piste de karting pe gheață din Balcani.Această pistă funcționează zilnic între orele 10  și  24, indiferent de condițiile atmosferice.,,Ice Karting,, este a șaptea pistă din lume cu un strat artificial care are aceeași calitate ca și stratul de gheață și garantează trăiri și emoții de înaltă clasă amatorilor de karting și  de sporturi de iarnă.Sistemul ei de cronometrare este identic cu  sistemele de la pistele de motociclism și cele de la Formula 1. Construcția este amplasată pe o suprafață  totală de 2000 de metri pătrați, traseul pistei are o lungime de 200 de metri, o lățime de 6 metri și există o zonă special amenajată pentru public. Securitatea piloților este asigurată de patru centuri de siguranță cu un înalt grad de protecție. Persoana tehnică care conduce rundele are control deplin asupra fiecărui pilot și acest lucru se asigură printr-o legătură continuă de la distanță.Pista permite și accesul copiilor care au o înălțime de peste 1.20 m și pot conduce singuri mașinile de karting.

De văzut

Sf. Constantin și Elena

BISERICILE RUPESTRE DE LA IVANOVO

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.