Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

Descoperă Bulgaria și povestește

Un grup de jurnaliști români din mass-media principale și din postul de televiziune Travel TV Mix au organizat la începutul lunii iunie un tur de o săptămână prin Bulgaria, în scop de a aduce la cunoștința cititorilor și spectatorilor săi posibilitățile pentru dezvoltarea turismului la mare și turismului cultural-științific în țară. Reprezentanții mass-mediei din România s-au convins în marile posibilități de cazare, de sport, de distracții, de relaxare și de petrecerea unei vacanțe atractive la mare în stațiunile bulgărești ”Nisipurile de aur”, ”Albena”, ”Sonny Beach” și în complexul de golf ”Thracian Cliffs”.

Celălalt obiectiv principal al acestui tur a fost prezentarea resurselor bogate de care dispune Bulgaria pentru un turism cultural-istoric. Primul popas în cadrul turului a fost în capitala veche a Bulgariei – Veliko Tărnovo. Acest oraș pitoresc atrage deja mulți oaspeți din România prin arhitectura sa unică, prin mulțimea atracțiilor istorice, prin noile atracții turistice și specialitățile culinare delicioase. Vizitarea obiectelor de arhitectură, artă și religie din diferitele epoci istorice a fost obiectivul principal al grupului și în turul acestuia prin orașele Sozopol, Nesebăr și Balcic. Finalul acestei ”călătorii în timp” a fost în orașul Veliki Preslav și localitatea Madara. Descoperirea Bulgariei însă va continua și cu participarea dumneavoastră.

De văzut

Pomorie

Albena

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.