Turism maritim

Munți și schi

Turism cultural

SPA și Wellness

Stațiunea Boroveț inaugurează sezonul pe 13 decembrie

Cu o lună înainte de startul oficial la sezonul de schi, stațiunea Boroveț este mai pregătită ca niciodată să-i întâmpine pe schiori și pe amatorii sporturilor de iarnă.Chiar și în condițiile unui strat subțire de zăpadă, cea mai mare stațiune montană din Bulgaria se pregătește pentru trăiri intense în timpul acestei ierni și va deschide actualul sezon de schi cu de două ori mai multe pârtii și mașini pentru zăpadă artificială. Cu agregatele existente – în total 160 la număr, se garantează un strat de zăpadă pe două treimi din suprafața stațiunii. În afară de centrul de schi,,Iastrebeț,, și centrul de schi ,,Sitniakovo,, dispune deja de agregate pentru producerea unei zăpezi de calitate pe toate pârtiile sale. În acest fel stațiunea Boroveț va pune la dispoziția tuturor schiorilor și snowboardiștilor – de la începători la experți – mai mult confort, timp și plăcere pe pârtii.

Stațiunea pune la dispoziția oaspețílor noi și excelente posibilități de schiat nocturn.Începând cu acest sezon vor fi luminate în timpul nopții încă două pârtii ,,Martinovi baraki 4,, și ,,Rotata,, precum și partea de jos a pârtiei ,,Sitniakovo,, cu care suprafața pârtiilor nocturne crește de două ori. Puteți alege itinerariile cunoscute pentru coborâri nocturne, precum și pârtiile ,,Martinovi baraki 1,2, și 3, ,,Rila,, și ,,Iglika,,care, de asemenea, vor fi luminate între orele 18 și 22.Pentru distracții sunt asigurate condiții perfecte în Snow Park. Borosport în partea e sus a pârtiei ,,Popanghelov,, și Promo Park Boroveț vizavi de hotelul ,, Rila,,.Înscrierile timpurii cu reduceri de până la 15% vor continua până la sfârșitul lunii noiembrie. Hotelurile propun și o serie de pachete avantajoase și oferte individuale pentru vacanțe la schi în tot timpul sezonului.

Inaugurarea oficială a sezonului este pe 13 decembrie – sâmbătă. În acest timp în stațiune va avea loc și Campionatul european de crosscantri – unul dintre cele patru campionate top din calendarul Asociației europene de atletism. Marele forum sportiv va aduna în jur de 800 de participanți – bărbați și femei, tineri și tinere din mai mult de 40 de țări.

De văzut

BOJENȚI

Dobriniște

OPERATIONAL PROGRAMME “REGIONAL DEVELOPMENT“ 2007 - 2013
Investing in your future    www.bgregio.eu

This document is prepared within the framework of the project “Integrated Communication Campaigns for Bulgaria on Target Markets”, Contract BG161PO001/3.3-01-13, implemented with the financial support of the Operative Program “Regional Development” 2007-2013, co-financed by the European Union through the European Regional Fund.

The sole responsibility for the contents of this publication lies with the Contractor the Ministry of Economy and Energy and it shall not be considered under any circumstances that it reflects the views of the European Union and the Managing Body.